lauantai 20. kesäkuuta 2009

juhannus

Tässä nyt on sattunut kaikenlaista, mutten kylläkään just edes muista mitä :D ens keskiviikkona ollaan menossa sitte niinku mätsäriin turkuun ja huomenna lähetään siskon ja mamman kanssa laivalle. viikonpäästä lauantaina lähetään viikoksi kesämökille.
Juhannus meni oikeesn kivasti, oltiin naantalissa minun kaverin luona ja siellä oli helmillä sitte seropi narttu kaverina. Murulla (seropi) onkin n. 60cm säkää joten kokoeroa löytyy, mutta kuitenkin ihan kivasti meni, helmi vähän komensi ja näytti että mun kanssa ei pelleillä muttei siitä tullut mitään ongelmaa.
Yö meni hyvin ja aamulla kävin yksikseni aamulenkin molempien kanssa ja poikkesinkin koiraparkkiin matkalla, jossa tytöt vähän leikkivät, hyvin vähän. Mutta omissa oloissaan olivat kyllä.
Helmillä virtaa olis riittäny,mutta muru 6v ei kyllä niin paljoo jaksanu, raukalla ku on vielä jonkinlainen sydänvika niin toinen oli ihan uuvuksissa pienestäkin juoksusta- ja tottakai Helmin täytyy mennä vähän kiusaamaan mennä ja lähteä tuhatta ja sataa karkuun.

mutta oli kyllä ihan mukavaa, ei voi valittaa :)

Ei kommentteja: