maanantai 15. joulukuuta 2008

*haukotus*

Tänään olikin aika Helmi voittoinen päivä- niinkuin aina.
Aamulla heräsänkin jo puoli 6aikaan (?) ja siinä sitten menin helmin herättämään- no, hereillähän se olikin jo. Siitä lähdettiin samantien lenkille, pääsi helmikin vähän pidemmän aamulenkin :) Aamulla vielä ehtisin leikkimään hetken, kun sitten taas tulikin kiire kouluun...
Jasitten päivällä pikkusisko olikin jo ehtinyt lähtemään lenkille kun oin kotona puoli 4 aikaan, harmi. :// Noo... kyllä sitten olin helmin kanssa vähän pihalla, kun lenkillekkään en päässyt.
Päivä menikin siinä Helmin kanssa touhuillessa ja.. netissä katselin eri rotuisia pentu-palleroisia.. on ne kyllä ihania- eihän ne silti helmiä voita ;)
Sitten tuli taas kyllä todistettua että vahtiviettiä löytyy- ihan omastakin takaa.
olin lähdössä ihan normaalisti iltalenkille, ja tiellä meni koira. No johan Helmi tästä hermostui ja oikein hampaat irvessä haukui ja puolusti, enpä tiedä mitä olisi tehnyt jos luokse olisi päässyt, sen verran vihaiselta näytti (?).
Noo,,, olihan tässä päivässä sitten jotain hyväkin, en olekkaan muutamaan viikkoon pitänyt helmiä vapaana pihalla, kun oli saanut päähänsä lähteä karku teille, mutta tänään oli ttas niin kiintynyt että ei meinannut lähteä edes lelun perään... oivoi :)
Koitin vähän houkutella Helmiä tuomaan lelun minulle,,, sieltähän se päätä pahkaa tuli luokse- mutta missä lelu ? :DD Noo, kyllähän se siitä :)

Ei kommentteja: