sunnuntai 7. joulukuuta 2008

pieni treenikertaus pihalla

*Paikallaolo
Paikalla olo sujuu jo muitta mutkitta, ja sitä ollaankin paljon reenailtu. Onkin ehkä yksi parhaiten onnistuvista liikkeistä.
*Seuraaminen taluttimessa
Kyllähän se seuraa ja kontaktiakin tulee, mutta seuraa vähän liian kaukana ja innostus lopahtaa melkeinpä heti... ja sitten sitä seuraamista ei vaan tule tekee mitä hyvänsä.
*Seuraaminen taluttimetta
Seuraahan se siinäkin, mutta kun se kontakti puuttuu aina välillä, ja sitten kun se puuttuu unohtuu helmiltä koko liike, hiomista on.
*Liikkeestä seiso
Pysähtyyhän se... käsi liikkeestä ja istumaan, en oikeen keksi että miten sen saan jäämään seisomaan,, harjoitella täytyy..
*Luoksetulo
Tämä liike on Helmin lemppari ! tulee heti käskystä luokse ja vielä näuttii siitä, häntä tässä liikkeessä ei ole ikinä pysynyt selän päällä, eihän sellaista ehdi kun tulee niin kovin kuin jaloista vaan suinkin pääsee, ja pysähtyy ihan yhtä nopeasti eteen. Tästä on tullut paljon kommenttia "Miten se nyt noin" "tulispa .... kans tollee" "miten sä sen oot opettanu noin hyvin tulee" jnejne.. No, toiset tykkää toiset ei ;)
*Paikallaolo
Varma liike, pysyy paikalla kun tatti, kunnes tulee toinen käsky, ja vielä häntäkin heiluu. Tämän liikkeen opettelu vei aikansa, mutta treenaus palkitaan :)


-Kaikkia liikkeitä pitää vielä treenata paljon. Eri olosuhteissa ja erinäkösten häiriöiden kanssa, mutta alku se on tämäkin ! :)

1 kommentti:

M kirjoitti...

Heippa Heidi ja Helmi!
Loistavaa - ei puutu kuin luoksepäästävyys, hyppy ja liikkeestä maahan niin alo-liikkeet olis kasassa. Siis tietysti treenattavaa riittää mutta hyvä alku.
Kiva kun päivittelet tänne!

Reippaat Joulun odotukset
t: Miia (Hannan äips)