sunnuntai 28. joulukuuta 2008

Tänään piti mennä kaupungille shoppailemaan, vaan en mennyt. Tulinkin toisiin ajatuksiin, kun ajattelin että siellä menee kuitenkin koko päivä.

Meillä kävi tuossa tutustumassa sekarotuinen iso koira, joskos tulisi uutenavuotena meille. Saas nähdä tuleeko mitään. Helmi oli kyllä sitä mieltä että "Mitäs tommosen ison mustan pellen tänne tuatte, meille ei ole muuten mitään asiaa sun tulla tai mä näytän kuka määrää" :D.. No, oli haukkumenkin sitä luokkaa, että heräs varmaan koko Raisio siihen sitten =DD.

Huomen illalla tulee sitten kai vielä käymään, mennään kävelemään ja sitten jos tulis pihaan niin katsotaan miten käy. On kyllä niin kohjo koira, että huhhuh.. Ei kyllä varmaa ntule yhtikäs mitään siitä. Jos ei, niin ei Helmiä kuitenkin ajatellaan ensin, jos ei hyväksy, ei sitä voi tietysti tuodakkaan.

Tuossa nyt on muutamia raketteja ammuskeltu, ei Helmi välittänyt mitään. Mutta pientä se on verrattuna keskiviikko iltaan, kun raketteja tulee joka suunnasta ja niin paljon että huhhuh... voivoi, toivottavasti ei paljon ainakaan pelkää !

Uusivuosi oli itsekkin tarkoitus viettää vain ihan kotosalla Helmin kanssa, kun ensimmäinen uusivuosi Helmillekkin.

Ei kommentteja: